Mijn naam is Rita van Loon. In 1956 ben ik geboren in Beverwijk en sinds 1996 woonachtig in het schilderachtige dorp Obdam, gelegen tussen Hoorn en Alkmaar.

 

In 2012 ben ik begonnen met dichten en sindsdien schrijf ik over alles dat boeit en bloeit. Mijn eerste bundel “Recht uit het hart” is in 2013 uitgekomen (uitverkocht) en in september is mijn tweede bundel verschenen, genaamd “Verre gezichten”. Deze heb ik via Uitgeverij de Wilg laten drukken. Daarna heb ikzelf nog menige bundel gemaakt.  Informatie hierover kun je terugvinden in de kolom bundels.

Ook heb ik vele fotogedichten uitvergroot en  af laten drukken op canvas. 

 

Ik ben regelmatig op Facebook te vinden waar ik foto's en gedichten plaats en verder alles dat mij bezig houdt.   Vanaf 11 april 2018 hebben Renate Spierdijk en ik  samen een radioprogramma gehad bij Heerhugowaard A Life en wel Dichters A Life waarin veel aandacht voor dichters/ sing en songwriters en muziek. Dit is vanaf 1 januari 2020 gestopt omdat we moesten gaan podcasten en muziek dan niet meer mogelijk was. 

 

Mijn creatieve ervaringen, schilderen en beeldhouwen, heb ik opgedaan bij  Caroline de Moel van Liensart  en  Henny Mazurel van de Artfarm.  Mijn werkstukken met bijpassende gedichten zijn te vinden onder het kopje Kunst en Gedichten. Daarnaast zijn ze ook te koop en exposeer ik er met regelmaat mee. Zo ook met mijn fotogedichten  op canvas.  Zie verder het kopje exposities.

 

Veel plezier gewenst met het bekijken van mijn website en ik hoor graag van je wat je ervan vindt in mijn gastenboek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Maak jouw eigen website met JouwWeb